Pompë PML Solar 25-145 për njësinë 255266.

Shko te
F0000565.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pompë PML Solar 25-145 për njësinë 255266.
Mund të përdoret bashkë me kontrolluesin me kontroll PWM.

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pompë PML Solar 25-145 për njësinë 255266. Mund të përdoret bashkë me kontrolluesin me kontroll PWM.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi