Пумпа PML Solar 25-145 за единица 255266.

Оди до
F0000565.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пумпа PML Solar 25-145 за единица 255266.
Може да се користи само заедно со контролер со PWM контрола.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Пумпа PML Solar 25-145 за единица 255266. Може да се користи само заедно со контролер со PWM контрола.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi