Seritë 279

Stacion pompash për sisteme termike diellore, me lidhje të fluksit dhe kthimit.

Shko te
279050he.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Stacion pompash për sisteme termike diellore, me lidhje të fluksit dhe kthimit.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C
Instalim: 6 bar
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë i akumuluar

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shkalla e metrit të rrjedhës Lloji i pompës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Stacion pompash për sisteme termike diellore, me lidhje të fluksit dhe kthimit. Me izolim. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Instalim: 6 bar. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë i akumuluar. Shkalla e metrit të rrjedhës: 1–13 l/min. Lloji i pompës: UPM3 15-75.
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Stacion pompash për sisteme termike diellore, me lidhje të fluksit dhe kthimit. Me izolim. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Instalim: 6 bar. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë i akumuluar, tretësirat e glikolit. Shkalla e metrit të rrjedhës: 8–30 l/min. Lloji i pompës: UPM3 15-75.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart