Серија 279

Црпна станица за соларни термални системи, проток и повратен приклучок.

Оди до
279050he.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Црпна станица за соларни термални системи, проток и повратен приклучок.
Комплетно со:

  • Соларна циркулациона пумпа;
  • Безбедносен вентил од серијата 253 за соларни термички системи;
  • вентил за полнење/испустен вентил;
  • монтирање на држач за инструмент со манометар;
  • мерач на проток;
  • мерач на повратна температура;
  • вентил за исклучување и неповратен вентил;
  • 2 приклучоци за црева.

Поставете за поврзување со дигитален регулатор DeltaSol® SLL.
(За други поставки погледнете во серијата 253 користејќи ја шифрата на адаптерот F21224).
Со PWM контрола.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
Поставување: 6 bar
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, вода

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Вага за мерачи на проток Вид на пумпа
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Црпна станица за соларни термални системи, проток и повратен приклучок. Со изолација. Комплетно со:Соларна циркулациона пумпа;Безбедносен вентил од серијата 253 за соларни термички системи;вентил за полнење/испустен вентил;монтирање на држач за инструмент со манометар;мерач на проток;мерач на повратна температура;вентил за исклучување и неповратен вентил;2 приклучоци за црева. Поставете за поврзување со дигитален регулатор DeltaSol® SLL. (За други поставки погледнете во серијата 253 користејќи ја шифрата на адаптерот F21224). Со PWM контрола. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Поставување: 6 bar. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол, вода. Вага за мерачи на проток: 1–13 l/min. Вид на пумпа: UPM3 15-75.
SCIP code
d3b282e0-4498-4607-be32-20384bc9fddd
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Црпна станица за соларни термални системи, проток и повратен приклучок. Со изолација. Комплетно со:Соларна циркулациона пумпа;Безбедносен вентил од серијата 253 за соларни термички системи;вентил за полнење/испустен вентил;монтирање на држач за инструмент со манометар;мерач на проток;мерач на повратна температура;вентил за исклучување и неповратен вентил;2 приклучоци за црева. Поставете за поврзување со дигитален регулатор DeltaSol® SLL. (За други поставки погледнете во серијата 253 користејќи ја шифрата на адаптерот F21224). Со PWM контрола. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Поставување: 6 bar. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Вага за мерачи на проток: 8–30 l/min. Вид на пумпа: UPM3 15-75.
SCIP code
7877bb65-7084-453d-a433-837723613c2b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти