UPM3 15-75 пумпа за серии 278HE и 279HE, со кабел.

Оди до
F29885.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

UPM3 15-75 пумпа за серии 278HE и 279HE, со кабел.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
UPM3 15-75 пумпа за серии 278HE и 279HE, со кабел.
SCIP code
19dbe8c5-bb92-4d75-92d7-815cad229757

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi