Pompë UPM3 15-75 për seritë 278HE dhe 279HE, me kabëll.

Shko te
F29885.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pompë UPM3 15-75 për seritë 278HE dhe 279HE, me kabëll.

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pompë UPM3 15-75 për seritë 278HE dhe 279HE, me kabëll.
SCIP code
19dbe8c5-bb92-4d75-92d7-815cad229757

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi