Серија 278

Црпна станица за соларни термални системи, повратен приклучок.

Оди до
278050HE.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Црпна станица за соларни термални системи, повратен приклучок.
Комплетно со:

  • Соларна циркулациона пумпа;
  • Безбедносен вентил од серијата 253 за соларни термички системи;
  • вентил за полнење/испустен вентил;
  • монтирање на држач за инструмент со манометар;
  • мерач на проток;
  • мерач на повратна температура;
  • вентил за исклучување и неповратен вентил;
  • 2 приклучоци за црева.

(За други поставки погледнете во серијата 253 користејќи ја шифрата на адаптерот F21224).
Со PWM контрола.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Вид на пумпа: UPM3 15-75

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Вага за мерачи на проток
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Црпна станица за соларни термални системи, повратен приклучок. Со изолација. Комплетно со:Соларна циркулациона пумпа;Безбедносен вентил од серијата 253 за соларни термички системи;вентил за полнење/испустен вентил;монтирање на држач за инструмент со манометар;мерач на проток;мерач на повратна температура;вентил за исклучување и неповратен вентил;2 приклучоци за црева. (За други поставки погледнете во серијата 253 користејќи ја шифрата на адаптерот F21224). Со PWM контрола. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Вага за мерачи на проток: 1–13 l/min. Вид на пумпа: UPM3 15-75.
SCIP code
db9a8f7e-6e83-42c0-8b99-d33261e2423f
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Црпна станица за соларни термални системи, повратен приклучок. Со изолација. Комплетно со:Соларна циркулациона пумпа;Безбедносен вентил од серијата 253 за соларни термички системи;вентил за полнење/испустен вентил;монтирање на држач за инструмент со манометар;мерач на проток;мерач на повратна температура;вентил за исклучување и неповратен вентил;2 приклучоци за црева. (За други поставки погледнете во серијата 253 користејќи ја шифрата на адаптерот F21224). Со PWM контрола. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Вага за мерачи на проток: 8–30 l/min. Вид на пумпа: UPM3 15-75.
SCIP code
9856e556-3fac-4b38-8649-610801f872c7

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi