Серија 255

Системска пумпа за полнење за пумпни станици од сериите 279, 278 и 255.

Оди до
255010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Системска пумпа за полнење за пумпни станици од сериите 279, 278 и 255.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Системска пумпа за полнење за пумпни станици од сериите 279, 278 и 255.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi