Seritë 255

Pompë për mbushjen e sistemit për stacione pompash të serive 279, 278 dhe 255.

Shko te
255010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pompë për mbushjen e sistemit për stacione pompash të serive 279, 278 dhe 255.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pompë për mbushjen e sistemit për stacione pompash të serive 279, 278 dhe 255.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi