Seritë 278

Rregullator digjital DeltaSol SLL me kontroll PWM.

Shko te
278005.png
278005_ins.png
278005.png
278005_ins.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rregullator digjital DeltaSol SLL me kontroll PWM.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator digjital DeltaSol SLL me kontroll PWM. Me izolim. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator digjital DeltaSol SLL me kontroll PWM. Me izolim. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi