Серија 149

Пар црева од нерѓосувачки челик за системско поврзување.

Оди до
149000%20530.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар црева од нерѓосувачки челик за системско поврзување.

Технички податоци

PN (номинален притисок): PN 25
Должина: 300 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување DN
3D модели
Текст за опис
Пар црева од нерѓосувачки челик за системско поврзување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. PN (номинален притисок): PN 25. Должина: 300 mm. DN: DN 16 (тело).
3D модели
Текст за опис
Пар црева од нерѓосувачки челик за системско поврзување. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез. PN (номинален притисок): PN 25. Должина: 300 mm. DN: DN 20 (тело).
3D модели
Текст за опис
Пар црева од нерѓосувачки челик за системско поврзување. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. PN (номинален притисок): PN 25. Должина: 300 mm. DN: DN 25 (тело).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi