Серија 4003

-

Оди до
400311.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-
Комплет кој се состои од:
- двоаголен конвертибилен вентил за радијатор купувач за термостатска контролна глава код 200015;
- вентил за заклучување, двоаголни врски;
- две обвивки за покривање на цевки/ѕидни обвивки и клуч за ален. 50 mm централно растојание.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: бела
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv вентил
3D модели
Текст за опис
- Комплет кој се состои од: - двоаголен конвертибилен вентил за радијатор купувач за термостатска контролна глава код 200015; - вентил за заклучување, двоаголни врски; - две обвивки за покривање на цевки/ѕидни обвивки и клуч за ален. 50 mm централно растојание. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, право, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, право. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: бела. Kv вентил: 1,27 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi