Серија 437

Приклучок за компресија.

Оди до
437510.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок за компресија.
Со о-прстен заптивка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -25–120 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Со о-прстен заптивка. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување: Ø 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Со о-прстен заптивка. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување: Ø 12. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Со о-прстен заптивка. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување: Ø 14. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Со о-прстен заптивка. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Со о-прстен заптивка. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување: Ø 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Со о-прстен заптивка. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување: Ø 18. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi