Серија 681

DARCAL, Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки.

Оди до
681101.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Завршница: хромирана
Материјал: месинг
Среден температурен опсег: 5–75 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø внатрешен 9,5–10, Øнадворешен 12–14. Максимален работен притисок: 10 bar. Завршница: хромирана. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø внатрешен 11,5–12, Øнадворешен 14–16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–75 °C. Завршница: хромирана. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi