Серија 3871

Клуч за хексагонални навртки од 26 и 30 mm.

Оди до
387100.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Клуч за хексагонални навртки од 26 и 30 mm.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Клуч за хексагонални навртки од 26 и 30 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi