Seritë 3871

Çelës për dado hekzagonale 26 dhe 30 mm.

Shko te
387100.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës për dado hekzagonale 26 dhe 30 mm.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës për dado hekzagonale 26 dhe 30 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi