Seritë 681

DARCAL, Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë.

Shko te
681101.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Lustër: e kromuar
Materialet: Nikel
Gama e temperaturës mesatare: 5–75 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø e brendshme 9,5–10, Ø e jashtme 12–14. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Lustër: e kromuar. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø e brendshme 11,5–12, Ø e jashtme 14–16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–75 °C. Lustër: e kromuar. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi