Серија 205

Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски систем за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност.

Оди до
205000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски систем за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност.
Градуирана скала од ❄ до 5 што одговара на опсегот за прилагодување на температурата од 7 °C до 28 °C.
Со адаптер.

Технички податоци

Завршница: бела

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски систем за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност. Градуирана скала од ❄ до 5 што одговара на опсегот за прилагодување на температурата од 7 °C до 28 °C. Со адаптер. Завршница: бела.
SCIP code
f39f3201-e256-450c-aed4-42f4fa77145b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi