Серија 209

Капаче за заштита од кражба отпорно на манипулации за употреба на јавни места.

Оди до
209000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Капаче за заштита од кражба отпорно на манипулации за употреба на јавни места.
Мора да се користи со специјален код за клуч 209001.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Капаче за заштита од кражба отпорно на манипулации за употреба на јавни места. Мора да се користи со специјален код за клуч 209001.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi