Серија 200

Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски системи за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност.

Оди до
200015.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски системи за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност.
Градуирана скала од ❄ до 5 што одговара на опсегот за прилагодување на температурата од 7 °C до 28 °C.

Технички податоци

Завршница: хромирана

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски системи за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност. Градуирана скала од ❄ до 5 што одговара на опсегот за прилагодување на температурата од 7 °C до 28 °C. Завршница: хромирана.
SCIP code
4b2f413f-a39c-4a0b-b530-509ece5955f8

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi