Серија 4004

ВИСОКСТИЛСКИ двоаголен конвертибилен радијатор и вентил за заклучување со централно поврзување.

Оди до
400410.png
400410_dim~-~page-1.png
400410_bol%20~-~page-1.png
400410.png
400410_dim~-~page-1.png
400410_bol%20~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

ВИСОКСТИЛСКИ двоаголен конвертибилен радијатор и вентил за заклучување со централно поврзување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хромирана
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv вентил
Kv заклучувачки вентил
3D модели
Текст за опис
ВИСОКСТИЛСКИ двоаголен конвертибилен радијатор и вентил за заклучување со централно поврзување. приклучоци за цевки: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови, лево, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: 23 p. 1,5, крајниот излез, лево. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хромирана. Kv вентил: 1,27 m³/h. Kv заклучувачки вентил: . Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi