Seritë 4004

HIGH-STYLE. Valvula dykëndore bllokimi dhe radiatori me lidhje qëndrore. Version i anës së majtë. Me finiturë të lartë kromi (me shkëlqim).

Shko te
400410.png
400410_dim~-~page-1.png
400410_bol%20~-~page-1.png
400410.png
400410_dim~-~page-1.png
400410_bol%20~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

HIGH-STYLE. Valvula dykëndore bllokimi dhe radiatori me lidhje qëndrore. Version i anës së majtë. Me finiturë të lartë kromi (me shkëlqim).

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: e kromuar
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Valvula kv
Valvula e bllokimit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
HIGH-STYLE. Valvula dykëndore bllokimi dhe radiatori me lidhje qëndrore. Version i anës së majtë. Me finiturë të lartë kromi (me shkëlqim). lidhja e tubave: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje, majtas, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: 23 p. 1,5, dalje fundore, majtas. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: e kromuar. Valvula kv: 1,27 m³/h. Valvula e bllokimit Kv: . Materialet: Nikel.
SCIP code
90ef6c52-2f1c-4581-a246-d2c0b2f32a6a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi