Серија 4001

ВИСОКО СТИЛСКИ КОНВЕРТИБИЛНИ ВЕНТИЛИ ЗА СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ГРЕЈНИ СИСТЕМИ.

Оди до
400100.png
400100_dim~-~page-1.png
400100.png
400100_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

ВИСОКО СТИЛСКИ КОНВЕРТИБИЛНИ ВЕНТИЛИ ЗА СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ГРЕЈНИ СИСТЕМИ.
Комплет кој се состои од:
- радијатор со аголен конвертибилен вентил опремен за термостатска контролна глава шифра 200015;
- аголен вентил за заклучување;
- две обвивки за покривање на цевки/ ѕид и клуч за ален.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хромирана
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv вентил
3D модели
Текст за опис
ВИСОКО СТИЛСКИ КОНВЕРТИБИЛНИ ВЕНТИЛИ ЗА СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНИ ГРЕЈНИ СИСТЕМИ. Комплет кој се состои од: - радијатор со аголен конвертибилен вентил опремен за термостатска контролна глава шифра 200015; - аголен вентил за заклучување; - две обвивки за покривање на цевки/ ѕид и клуч за ален. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хромирана. Kv вентил: 2,0 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
0566c971-f511-4221-a1aa-279eda19affb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi