Seritë 4001

HIGH-STYLE Valvula dykëndore bllokimi dhe radiatori me lidhje qëndrore.

Shko te
400100.png
400100_dim~-~page-1.png
400100.png
400100_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

HIGH-STYLE Valvula dykëndore bllokimi dhe radiatori me lidhje qëndrore.
Çift i përbërë nga:
- valvul dykëndore e konvertueshme radiatori e pajisur me koka kontrolli termostatik me kod 200015;
- valvul bllokuese, lidhje dykëndore;
- veshje për mbulimin e dy tubave/ mbulimin e murit dhe çelës Allen.
Përdoret për rakordet e serisë 437, 447, 681 dhe 679.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: e kromuar
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Valvula kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
HIGH-STYLE Valvula dykëndore bllokimi dhe radiatori me lidhje qëndrore. Çift i përbërë nga: - valvul dykëndore e konvertueshme radiatori e pajisur me koka kontrolli termostatik me kod 200015; - valvul bllokuese, lidhje dykëndore; - veshje për mbulimin e dy tubave/ mbulimin e murit dhe çelës Allen. Përdoret për rakordet e serisë 437, 447, 681 dhe 679. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: e kromuar. Valvula kv: 2,0 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
0566c971-f511-4221-a1aa-279eda19affb

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi