Серија 4004

-

Оди до
400411.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-
Комплет кој се состои од:
- двоаголен конвертибилен вентил за радијатор купувач за термостатска контролна глава код 200015;
- вентил за заклучување, двоаголни врски;
- две обвивки за покривање на цевки/ѕидни обвивки и клуч за ален. 50 mm централно растојание.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: бела
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv вентил
3D модели
Текст за опис
- Комплет кој се состои од: - двоаголен конвертибилен вентил за радијатор купувач за термостатска контролна глава код 200015; - вентил за заклучување, двоаголни врски; - две обвивки за покривање на цевки/ѕидни обвивки и клуч за ален. 50 mm централно растојание. приклучоци за цевки: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови, лево, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: 23 p. 1,5, крајниот излез, лево. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: бела. Kv вентил: 1,27 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
821dc7ae-5ebe-4ac6-ac79-7c13a80cbc08

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi