Серија 205

Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски систем за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност.

Оди до
205005.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски систем за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност.

Технички податоци

Завршница: бела

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Термостатска контролна глава за вентили на дизајнерски систем за греење, вграден сензор со елемент наполнет со течност. Завршница: бела.
SCIP code
b8186b81-4042-42f3-bcc3-356cc6854670

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi