Seritë 205

Kokë kontrolli termostatik për valvulat e projektuara për sistemin ngrohës, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.

Shko te
205005.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kokë kontrolli termostatik për valvulat e projektuara për sistemin ngrohës, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.

Të dhënat teknike

Lustër: e bardhë

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kokë kontrolli termostatik për valvulat e projektuara për sistemin ngrohës, sensor i integruar me element të mbushur me lëng. Lustër: e bardhë.
SCIP code
b8186b81-4042-42f3-bcc3-356cc6854670

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi