Seritë 4001

-

Shko te
400101.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-
Çift i përbërë nga: - valvul këndore e konvertueshme radiatori e pajisur me koka kontrolli termostatik me kod 200015; - valvul bllokuese këndore; - veshje për mbulimin e dy tubave/ mbulimin e murit dhe çelës Allen.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: e bardhë
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Valvula kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Çift i përbërë nga: - valvul këndore e konvertueshme radiatori e pajisur me koka kontrolli termostatik me kod 200015; - valvul bllokuese këndore; - veshje për mbulimin e dy tubave/ mbulimin e murit dhe çelës Allen. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: e bardhë. Valvula kv: 2,0 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
41d8736b-2381-4f6b-b028-0a6761a3c92c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi