Серија 209

Специјален ален клуч за капаче против кражба отпорно на манипулации.

Оди до
209001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Специјален ален клуч за капаче против кражба отпорно на манипулации.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Специјален ален клуч за капаче против кражба отпорно на манипулации.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi