Seritë 209

Çelës Allen special për kapuç kundër vjedhjes të sigurt nga ndërhyrjet.

Shko te
209001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës Allen special për kapuç kundër vjedhjes të sigurt nga ndërhyrjet.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës Allen special për kapuç kundër vjedhjes të sigurt nga ndërhyrjet.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi