Seritë 209

Kapuç kundër vjedhjes me i sigurt nga ndërhyrjet, për përdorim në vende publike.

Shko te
209004.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapuç kundër vjedhjes me i sigurt nga ndërhyrjet, për përdorim në vende publike.
Për t'u përdorur me çelësin e posaçëm Allen me kod 209001.

Të dhënat teknike

Lustër: e kromuar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kapuç kundër vjedhjes me i sigurt nga ndërhyrjet, për përdorim në vende publike. Për t'u përdorur me çelësin e posaçëm Allen me kod 209001. Lustër: e kromuar.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi