Seritë 200

Kokë kontrolli termostatik për valvulat e konvertueshme dhe termostatike të radiatorit, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.

Shko te
200000.png
200000_dim~-~page-1.png
200000.png
200000_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kokë kontrolli termostatik për valvulat e konvertueshme dhe termostatike të radiatorit, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.
Shkallëzim i graduar nga ❄ deri në 5 çka i korrespondon një game rregullimi temperature nga 7 °C deri në 28 °C.
Me adaptor.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kokë kontrolli termostatik për valvulat e konvertueshme dhe termostatike të radiatorit, sensor i integruar me element të mbushur me lëng. Shkallëzim i graduar nga ❄ deri në 5 çka i korrespondon një game rregullimi temperature nga 7 °C deri në 28 °C. Me adaptor.
SCIP code
f39f3201-e256-450c-aed4-42f4fa77145b

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator