Seritë 203

Kokë kontrolli termostatik për valvula termostatike dhe të konvertueshme radiatori, me sondë kontakti, për kufizim të temperaturës mesatare.

Shko te
203502.png
203502_dim~-~page-1.png
203502.png
203502_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kokë kontrolli termostatik për valvula termostatike dhe të konvertueshme radiatori, me sondë kontakti, për kufizim të temperaturës mesatare.

Të dhënat teknike

Gjatësia kapilare: 2 m

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gama e temperaturës mesatare
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kokë kontrolli termostatik për valvula termostatike dhe të konvertueshme radiatori, me sondë kontakti, për kufizim të temperaturës mesatare. Gama e temperaturës mesatare: 20–50 °C. Gjatësia kapilare: 2 m.
SCIP code
14ab2481-ff53-43ef-9960-9b3bf5f5c174
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kokë kontrolli termostatik për valvula termostatike dhe të konvertueshme radiatori, me sondë kontakti, për kufizim të temperaturës mesatare. Gama e temperaturës mesatare: 40–90 °C. Gjatësia kapilare: 2 m.
SCIP code
2c79e1a1-ea89-4f90-8633-3221028358c9

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator