Seritë 475

Kapëse montimi për sondë kontakti.

Shko te
475001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapëse montimi për sondë kontakti.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kapëse montimi për sondë kontakti.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi