Серија 475

Држач за монтирање на контактна сонда.

Оди до
475001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Држач за монтирање на контактна сонда.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Држач за монтирање на контактна сонда.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi