Серија 203

Термостатска контролна глава за термостатски и конвертибилни вентили на радијаторите; со контактна сонда, за ограничување на средната температура.

Оди до
203502.png
203502_dim~-~page-1.png
203502.png
203502_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска контролна глава за термостатски и конвертибилни вентили на радијаторите; со контактна сонда, за ограничување на средната температура.

Технички податоци

Должина на капиларите: 2 m

Цртежи и спецификации

Број на дел Среден температурен опсег
3D модели
Текст за опис
Термостатска контролна глава за термостатски и конвертибилни вентили на радијаторите; со контактна сонда, за ограничување на средната температура. Среден температурен опсег: 20–50 °C. Должина на капиларите: 2 m.
3D модели
Текст за опис
Термостатска контролна глава за термостатски и конвертибилни вентили на радијаторите; со контактна сонда, за ограничување на средната температура. Среден температурен опсег: 40–90 °C. Должина на капиларите: 2 m.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi