Серија 475

Џеб за сонда.

Оди до
475002.png
475002_dim~-~page-1.png
475002.png
475002_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Џеб за сонда.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Џеб за сонда.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Џеб за сонда.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi