Seritë 475

Xhep sonde.

Shko te
475002.png
475002_dim~-~page-1.png
475002.png
475002_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Xhep sonde.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Xhep sonde.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Xhep sonde.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi