Seritë 201

Kokë kontrolli termostatike për valvula të konvertueshme dhe termostatike radiatorësh, me sensor në distancë.

Shko te
201000.png
201000_dim~-~page-1.png
201000.png
201000_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kokë kontrolli termostatike për valvula të konvertueshme dhe termostatike radiatorësh, me sensor në distancë.
Shkallëzim i graduar nga ❄ deri në 5 çka i korrespondon një game rregullimi temperature nga 7 °C deri në 28 °C.
Me adaptor.

Të dhënat teknike

Gjatësia kapilare: 2 m

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kokë kontrolli termostatike për valvula të konvertueshme dhe termostatike radiatorësh, me sensor në distancë. Shkallëzim i graduar nga ❄ deri në 5 çka i korrespondon një game rregullimi temperature nga 7 °C deri në 28 °C. Me adaptor. Gjatësia kapilare: 2 m.
SCIP code
152bfa63-a008-4b3a-8cd8-82ca8e2c4a39

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator