Серија 201

Термостатска контролна глава за кабриолет и термостатски вентили на радијаторот, со далечински сензор.

Оди до
201000.png
201000_dim~-~page-1.png
201000.png
201000_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска контролна глава за кабриолет и термостатски вентили на радијаторот, со далечински сензор.
Градуирана скала од ❄ до 5 што одговара на опсегот за прилагодување на температурата од 7 °C до 28 °C.
Со адаптер.

Технички податоци

Должина на капиларите: 2 m

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Термостатска контролна глава за кабриолет и термостатски вентили на радијаторот, со далечински сензор. Градуирана скала од ❄ до 5 што одговара на опсегот за прилагодување на температурата од 7 °C до 28 °C. Со адаптер. Должина на капиларите: 2 m.
SCIP code
152bfa63-a008-4b3a-8cd8-82ca8e2c4a39

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator