Серија 437

Приклучок за компресија.

Оди до
437112.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок за компресија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -25–120 °C
Завршница: хромирана
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Во врска
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 12. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хромирана. Материјал: месинг.
SCIP code
ede99018-5d77-40f3-aec7-2d957ed4a591
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Во врска: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. OUT конекција: Ø 14. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хромирана. Материјал: месинг.
SCIP code
9414ba50-65e0-414d-b20a-4096adf2b728
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хромирана. Материјал: месинг.
SCIP code
127398a7-8697-4892-8c8b-fa0428578f0c
3D модели
Текст за опис
Приклучок за компресија. Поврзување: 23 p. 1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C. Завршница: хромирана. Материјал: месинг.
SCIP code
4542b68a-7054-455d-a3bc-d998dd630cc5

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi