659

Kasetë muri për kolektorë shpërndarës e kompletuar me mbështetës të veçantë.

Përshkrimi: 

Kasetë muri për kolektorë shpërndarës të serisë 349, 350, 592, 662 dhe 671.
E kompletuar me mbështetës të veçantë për mbajtëset e shumëfishta.
Mbyllje me anë të një brave shtytëse - shtrënguese të shpejtë.
Materiali: llamarinë çeliku e ngjyrosur.
Thellësia e rregullueshme nga 80 deri në 120 mm.

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Vizatime:

Kodi

(h x w x d)

Paketë

Pako

659045

500x400x80–120

1

-

659065

500x600x80–120

1

-

659085

500x800x80–120

1

-

659105

500x1000x80–120

1

-

 

Produkte të ngjashme