Seritë 349

Kolektor shpërndarjeje i thjeshtë modular, për pajisje me shtypje. Largësia ndërboshtore: 35 mm.

Shko te
349040.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor shpërndarjeje i thjeshtë modular, për pajisje me shtypje. Largësia ndërboshtore: 35 mm.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C
Distanca qendrore nga dalja: 35 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Lidhja e daljes
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor shpërndarjeje i thjeshtë modular, për pajisje me shtypje. Largësia ndërboshtore: 35 mm. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. lidhja e daljes: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 3 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C. Distanca qendrore nga dalja: 35 mm.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor shpërndarjeje i thjeshtë modular, për pajisje me shtypje. Largësia ndërboshtore: 35 mm. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. lidhja e daljes: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 4 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C. Distanca qendrore nga dalja: 35 mm.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor shpërndarjeje i thjeshtë modular, për pajisje me shtypje. Largësia ndërboshtore: 35 mm. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. lidhja e daljes: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 5 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C. Distanca qendrore nga dalja: 35 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi