Seritë 5991

Rekorderi fundore.

Shko te
599153.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi