Серија 5991

Крајно монтирање.

Оди до
599153.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Крајно монтирање.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Крајно монтирање. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Крајно монтирање. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Крајно монтирање. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Крајно монтирање. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
3D модели
Текст за опис
Крајно монтирање. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
3D модели
Текст за опис
Крајно монтирање. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi