Серија 349

Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Централно растојаниеl: 35 мм.

Оди до
349040.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Централно растојаниеl: 35 мм.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 10–110 °C
Централно растојание на излезот: 35 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување излезна врска
3D модели
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Централно растојаниеl: 35 мм. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 10–110 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm.
3D модели
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Централно растојаниеl: 35 мм. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 4 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 10–110 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm.
3D модели
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор. Централно растојаниеl: 35 мм. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 5 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 10–110 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi