Серија 5994

Двоен радијален краен приклучок.

Оди до
599453.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Двоен радијален краен приклучок.

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Двоен радијален краен приклучок. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез, двојна радијална врска. поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, двојна радијална врска.
3D модели
Текст за опис
Двоен радијален краен приклучок. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез, двојна радијална врска. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, двојна радијална врска.
3D модели
Текст за опис
Двоен радијален краен приклучок. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез, двојна радијална врска. поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, двојна радијална врска.
3D модели
Текст за опис
Двоен радијален краен приклучок. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез, двојна радијална врска. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, двојна радијална врска.
3D модели
Текст за опис
Двоен радијален краен приклучок. поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез, двојна радијална врска. поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, двојна радијална врска.
3D модели
Текст за опис
Двоен радијален краен приклучок. поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез, двојна радијална врска. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, двојна радијална врска.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi