Seritë 5994

Rekorderi fundore radiale e dyfishtë.

Shko te
599453.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore radiale e dyfishtë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e dyfishtë. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore, lidhje radiale e dyfishtë. lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e dyfishtë. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore, lidhje radiale e dyfishtë. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e dyfishtë. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore, lidhje radiale e dyfishtë. lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e dyfishtë. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore, lidhje radiale e dyfishtë. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e dyfishtë. lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore, lidhje radiale e dyfishtë. lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e dyfishtë. lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore, lidhje radiale e dyfishtë. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi