Серија 360

Пластична ѕидна кутија за инспекција.

Оди до
360032.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пластична ѕидна кутија за инспекција.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010

Цртежи и спецификации

Број на дел Должина Длабочина Висина
3D модели
Текст за опис
Пластична ѕидна кутија за инспекција. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 250 mm. Длабочина: 90 mm. Висина: 320 mm.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
3D модели
Текст за опис
Пластична ѕидна кутија за инспекција. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 250 mm. Длабочина: 90 mm. Висина: 500 mm.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi