Seritë 360

Kasetë plastike inspektimi.

Shko te
360032.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kasetë plastike inspektimi.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gjatësia Thellësia Lartësia
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë plastike inspektimi. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 250 mm. Thellësia: 90 mm. Lartësia: 320 mm.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë plastike inspektimi. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 250 mm. Thellësia: 90 mm. Lartësia: 500 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi